perjantai 19. lokakuuta 2012

Viikko 42

Maanantaina tutustuimme yllissä erilaisiin karttoihin ja jatkoimme yrittäjyysteemaan kuuluvaa laatikon valmistusta kuvistunnilla. Lisäksi äidinkielessä oli luetunymmärtämisen koe.
Tiistaina nelosilla oli englannin koe. Äidinkielessä perehdyttin yhdyssanoihin ja lauseisiin. Matikassa kolmosilla oli toimintatunti ja neloset harjoitteli allekkain kertolaskuja kymmenillä.
Keskiviikkona jatkoimme kartta-asioilla yllin tunnilla ja pelasimme pareittain mm. laivanupotus peliä. Liikunnassa olimme sisällä pelaten erilaisia pallopelejä. Koulullamme vieraili myös Kimmo Mönkkönen tutustuttamassa 5-6 luokkalaiset Taekwondoon ja me muut luokat saimme olla harjoituksia seuraamassa. Iltapäivällä evästauon jälkeen jatkettiin äidinkielen ja matematiikan tunneilla. Nelosilla oli matikassa toimintatunti.
Torstaina oli kolmasluokkalaisilla englannin koe. Muuten oli äikässä ja matikassa normaali käytänteet.
Perjantaina oli ensimmäisellä tunnilla Unicef-tunti, jolloin koulullamme vieraili Unicef -järjestön edustaja kertomassa ja näyttämässä miten me voimme omalta osaltamme heikompiosaisillekin lapsille taata mm. koulunkäyntimahdollisuudet. Sitten oli ylliä ja käsitöitä.

Oikein hyvää syyslomaa kaikille!!!

Terv. Ada ja Iina sekä Marjaana-ope =0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti